English
    
Вршиме продажба на најразлични PC-a со голем број на брендови, како во делот на изработка на матични плочи, така и во делот на изработка на графички картички, РАМ мемории, HDD, DVD-RW, Blu-Ray RW и така натаму. За сите дополнителни информации побарајте не на телефон или контактирајте не по e-mail.