English
    

Контакт информации


Адреса: Скопска бр. 60, Кочани

Телефон: +389 33 270 909

Мобилен: +389 75 272 273
                   +389 78 336 218

E-Мail: saveving@yahoo.com

Skype: enigma_komИспрати директна поракаПолињата со * се задолжителни!